Edelstenen nemen negatieve energie op. Zo houden ze jou positief, maar dit betekent ook dat je ze af en toe moet ontladen of reinigen zodat ze blijven werken. Meestal is het ontladen van stenen een keer per maand nodig, maar het kan ook vaker als je voelt dat dat nodig is. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Elke steen heeft zijn eigen karakter. Sommige stenen geven bijvoorbeeld energie en warmte, iets wat je goed kan gebruiken in de donkere wintermaanden. En andere stenen zijn aardend en staan voor groei en vernieuwing, wat je kan verbinden met de lente. Kortom, elk seizoen heeft stenen die er goed bij passen, van stenen die je door de winter heen helpen van stenen die je uitdagen om nieuwe avonturen aan te gaan in de zomer. Als je je meer verbonden wilt voelen met de seizoenen, is werken met deze stenen een goed idee. :)

Stenen geven positieve energie af. Deze energie moet soms worden aangevuld zodat de stenen goed blijven werken. Meestal is het opladen van stenen een keer per maand nodig, maar het kan ook vaker als je voelt dat dat nodig is. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Als je niet op zoek bent naar een steen met een specifieke werking, kan je bijvoorbeeld naar je sterrenbeeld kijken. Alle stenen kunnen door elk sterrenbeeld gebruikt worden, maar sommigen passen qua werking beter bij het ene sterrenbeeld dan bij het andere. Zo kan je een steen kiezen die echt bij je past. :)

unsplash