Hoi! Ik ben Mirthe

Welkom op mijn website! Super leuk dat je hier bent!

Ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Mirthe en ik hou van de natuur, boeken, edelstenen en creatief bezig zijn. :)


In 2020 ben ik begonnen met HappyNoodleCrafts en twee jaar later, op mijn 16e, kwam Mirthe's Cottage. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te creëren en heb besloten om hier mijn werk van te maken. Ik werk onder andere veel met epoxyhars, ik ontwerp bijvoorbeeld stickers online en ik zit vaak achter de naaimachine om zorgendiertjes en book sleeves te maken. HappyNoodleCrafts is een Etsy shop met anti-stress producten. Ik hoop daarmee mensen te kunnen helpen met angst, stress, of mensen die net als ik hooggevoelig zijn.

Hier in mijn webshop vind je naast edelstenen veel zelfgemaakte producten: van book sleeves tot sleutelhangers en van stickers tot sieraden. Ik vind het altijd leuk om iets nieuws te proberen en nieuwe technieken en materialen te gebruiken, en dat zie je terug in de producten die ik maak!


Online kan je natuurlijk alles bestellen, maar ik sta ook regelmatig op markten. Waar en wanneer je me kan vinden zie je in dit schema.

Contact

Neem gerust contact met mij op voor al je vragen.

 
 
 
 

Ik ben ook bereikbaar via een direct message op Instagram. :)

Volg me op Instagram