Herroepingsrecht

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om mij te laten weten dat je graag je bestelling wilt retourneren. Nadat je me dit hebt laten weten heb je nog eens 14 dagen om het pakje naar mij terug te sturen. Hierbij betaal jij zelf de verzendkosten voor de retourzending.


Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je de artikel(en) in de originele staat en het liefst in de originele verpakking naar mij terug te sturen. Als ik de retourzending in de originele staat ontvang, krijg je in ieder geval de prijs van de geretourneerde artikel(en) terug. Of je ook de originele verzendkosten terugkrijgt, hangt af van hoeveel je retourneert. Als je de hele bestelling retourneert, krijg je de verzendkosten terug. Als je meerdere artikelen hebt besteld, maar je wilt er maar één retourneren, krijg je alleen de prijs van het geretourneerde artikel terug. 


Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, stuur mij dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail op mirthe@mirthescottage.nl. Binnen 14 dagen hierna zal ik het verschuldigde bedrag terugstorten, mits de artikel(en) in originele staat aan mij worden geleverd. Als dit niet het geval is, ben je verantwoordelijk om de waardevermindering te vergoeden.


Het herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke klanten, items in de sale, gepersonaliseerde producten en producten als badzout, scrub en zeep. Dit laatste voor hygiënische redenen als de verzegeling (de verpakking) is verbroken.


Om meer te lezen over retourneren en de voorwaarden, kijk dan bij verzenden & retourneren.